Gör din röst hörd genom ett webbinar

Digitala lösningar för möten, utbildningar och föreläsningar är ett alltmer vanligt förekommande fenomen. Under pandemin har användningen av olika plattformar som erbjuder digitala lösningar exploderat. Det skapar mängder med nya möjligheter men sätter också krav på högre digital kompetens i vårt samhälle.

Webbinarer är ett utmärkt verktyg för alla vem som helst att göra sin röst hörd och paketera ett budskap. Oavsett om du driver ett företag, utbildar eller har ett intresse som du vill dela med dig utav till andra. Du kanske har en passion för vandring, hundar eller driver ett företag som jobbar med bokföring?

Behoven styr funktionaliteten

Det är dina behov som styr och det finns mycket du kan göra genom att nyttja kostnadsfria versioner av digitala lösningar, såsom exempelvis Microsoft Teams. Du har också möjlighet att anlita experter för hjälp med att ta fram koncept och guida dig i vilken teknisk lösning som är bäst lämpad för dina behov.

Det är enkelt för de du bjuder in att delta att koppla upp sig och delta. Du kan bjuda in en mindre eller större grupp deltagare till ditt webbinar och kan administrera inbjudan och uppföljning med deltagarna. Tekniken hjälper dig från början till slut och är ett stöd med planering, genomförande och uppföljning.